Álomfejtés Online 2012 - General Forum

Welcome in WattMt2! Join now. Online Game Hacks FREE.
Álomfejtés Online 2012 - General Forum
Site menu

All Users
» Registered:
Total: 518
Monthly: 4
Weekly: 1
Yesterday: 0
Today: 0
» Dintre care:
Founder: 5
Admins: 3
Moder: 6
V.I.P: 27
Users: 470

» Gender:
Male: 436
Female: 78

Statistics

Block title
What changes would require?
Total of answers: 15

Last Viewed

Welcome, GuesT · RSS 21.October.2014, 2:31 AM

Do you like the site? Help us. Advertise yore business, banner, text click to : Welcome in WattMt2!
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Page 1 of 251232425»
General Forum » Off-Topic » OffTopic » Álomfejtés Online 2012
Álomfejtés Online 2012
[MOD]LadyViviDate: Tuesday, 14.August.2012, 7:38 AM | Messge # 1,
Admiral
Group: Mod
Posts: 260
Awards: 0
Reputation: 4294
Warns: 0%
Status: Offline
Álomfejtés A-tól Z-ig

„Az álmok nem szándékos és önkényes kitalálások, hanem természetes jelenségek, és semmi mások, mint amit éppen ábrázolnak. Nem csalnak, nem hazudnak, nem csűrnek-csavarnak és nem kendőznek el semmit, hanem naiv módon azt adják tudtul, ami, és amit gondolnak. Csakis azért bosszantók és megtévesztők, mert nem értjük őket. Nem alkalmaznak semmiféle bűvészkedést, hogy elrejtsenek valamit, hanem kimondják, ami a lényegi tartalmuk, a maguk módján a lehető legvilágosabban. Azt is képesek vagyunk felismerni, miért olyan sajátosak és bonyolultak: a tapasztalat ugyanis azt mutatja, hogy olyasmit iparkodnak kifejezni, amit az én nem tud és nem ért meg.”
Carl Gustav Jung (1875-1961),
svájci pszichiáter, pszichológus, analitikus(Álomfejtésről oldalamon az álmok szóval - fentebb is - jelzett linken kívül még itt olvashatnak.)
Ablak

Az ablakkal álmodót - ha büntető eljárás alatt áll - felmentik a vád alól. Ha az álmot látónak az ablakzár látványa marad meg az álmából, pletykázása miatt alapos megdorgálásra számíthat. Az észak-afrikai arabok szerint, ha az ember álmában egy ablakon át távozik, az ügyeinek szerencsés fordulatát jelzi; ám ha az ablak szűk, és nehéz kijutni rajta, ez arra inti, hogy nagy nehézségekkel kell megbirkóznia. Muhammad An-Nefzawi 15. században írt művében, a középkori arab világ szerelmi kultúráját bemutató Illatos kertben az ablak átvitt értelemben a nőre emlékeztet, ezért aki álmában magát új, jó állapotban lévő ablakon látja bepillantani, biztos lehet benne, hogy fiatalasszonyt, vagy szüzet kerít hatalmába. Ha viszont az ablak lestrapált, kopott, az asszony öreg lesz.

Adó
Ha álmában valaki adót fizet, csinos nyereségre számíthat, ha viszont adót vetnek ki rá, nehéz munka előtt áll.

Agglegény
Agglegénnyel álmodni szerény szerencsét jelent.

Aggodalom
Aki álmában aggodalmaskodik, ha beteg, javul az állapota, ha egészséges, örömben lesz része.

Angyal
Angyallal álmodni kiváló jel, sikert, boldogságot, hasznos barátságot, szerencsés szerelmet prognosztizál. Angyallal beszélni, utálatos és gonosz dolgok történnek az álmodóval. Azt álmodni, hogy angyallal együtt lebegünk, boldog öregséget jelez.

Antilop
Az álomképként megjelenő antilop ambiciózus célokról árulkodik, melyet nagy erőfeszítések árán ér el az álomlátó. Emellett az anyagi helyzet gyors javulását is jelzi. Ha viszont az antilop elpusztul, önhibájából a szerelmi kapcsolata hamarosan megszakad.

Apáca
Apácával álmodni szerénységet, türelmet jelez, de jelenthet titkos bánatot is. Apácává válni, hűtlenség a szerelemben. Apácafőnöknőt látni, nagyravágyásra utal.

Asztal

Asztalt látni öröm; teríteni jólét; leszedni, elkerüli az álmodót a szerencse. Asztalhoz ülni, családi boldogság; asztalon ülni, váratlan öröm.

Autó

Az álomfejtők szerint autót vezetni álomban, arra figyelmezteti az embert, hogy óvatosan bánjon a pénzével, a következő két hétben ne kockáztasson, és fogadásokat se kössön. Ha álmában valaki régóta vezet kocsit, azt jelenti, hogy pénz áll a házhoz.

Babér

Álomban babért látni összeveszést jelez előre. A babérlevél a férfi számára azt üzeni, hogy hamarosan egy csinos nővel ismerkedik meg. A babérkoszorú ünnepélyre utal.

Babonaság
Ha az álom valamilyen babonás hiedelemről szól, udvariatlan, neveletlen emberekkel lesz dolga az álmodónak.

Bagoly

Bagollyal álmodni, gyógyíthatatlan betegséget vagy halált jelent. De utalhat haragra is. Bagolyhuhogást hallani álomban dögvészt jelez.

Bambusz

Bambusszal álmodni a veszedelem jele.

Banda

Aki arról álmodik, hogy megtámadja, vagy megfenyegeti egy banda, életkörülményei rosszabbodására kap figyelmeztetést.

Banya

Álomban banyát látni bosszúságot jelez.

Bárány
A törökök szerint fehér báránnyal álmodni, a téli hideggel, hóval kapcsolatos eseményre utal. A magyaroknál a fehér bárány boldogságot jelent a házasságban. Bárány leölni, kegyetlenségre és ijedtségre utal.

Bicikli
Álomban biciklivel felfelé pedálozni a hegyre, jó kilátásokat jelent, ha viszont az álmodó lefelé gurul a lejtőn, az arra figyelmezteti, hogy balszerencséje közeleg.

Bicska

Bicskával álmodni, pletykát jelent.

Bohóc

Bohóccal álmodni: könnyeket és bánatot prognosztizál.

Bors

Borsos étel rossz fogadtatásban lesz része az álmodónak. Borstartó, elővigyázatra hívja fel a figyelmet. A bors szerencsét jelent a szerelemben.

Börtön

Börtönnel álmodni az egészségi állapotban hanyatlást jelez, de jelenthet szerencsét is. Börtönben ülni és bánkódni: a szomorúságnak vége lesz. Ha álmában az ember kedvesét börtönbe zárják, azt jelenti, hogy a szerelme megbízhatatlan; ha önmagát látja börtönben, az az érzelmei korlátozását, elfojtását jelzi.

Bukfenc

Álomban bukfencezni, jó aratásra van kilátás.

Cápa

Cápával álmodni utazást jelent.

Cékla

Arról álmodni, hogy társaságban céklát eszünk, ájulást, majd lázas betegséget jelez.

Cinke

Cinkét látni álomban öregembernek őszi halált, fiatalnak víg farsangot jelent.

Comb

Ha asszony combjáról álmodik valaki szerencsés lesz a szerelemben, a sovány comb látványa házasságtörés jele.

Csákány

Csákányozni álomban öröm; csákánnyal ajtót kifeszíteni meglepetés; csákánnyal falat bontani, jó időjárás várható.

Csat

Csatot látni álomban olyan ismeretséget jelez előre, amely az egész életre szól.

Csecsemő

A csecsemővel álmodik: ha szegény ember, gondoskodnak róla; ha iparos, a vállalkozása tönkremegy; ha gazdag ember, kicsúszik kezéből a hatalom; ha utazni akar, inkább mondjon le róla, maradjon otthon, mert a csecsemő sem tud megbirkózni az akadályokkal. Álomban csecsemősírást hallani, örömet jelent.

Csepegés

Álomban ereszről csepegést hallani: betegnek jó hír, egészségesnek váratlanul jó hír. Ha vízcsap csepeg: pénzkiadás jelent.

Csoda

Álomban, ha valakit csoda ér, bátorságra utal, de jelentése lehet záporeső, és anyagi kár is.

Csukló

Csuklóról álmodni kellemetlenség éri az illetőt, ha asszonycsuklón karperecet látni, börtön vár az álmodóra.

Dada

Dadával álmodni változás jele, de utalhat kisebb betegségre és kiadásra is.

Datolya

Datolyát enni álomban férfinak sikert jelent a nők körében. Datolyapálmával álmodni – a kínaiak értelmezése szerint - a korai halál jele.

Délibáb

Álomban délibábot látni, hamisságot mutat.

Disznó

Disznóval álmodni hazugságot, betegséget jelent. Disznót lelőni, szerencse a játékban. Disznóhúst enni, vagy disznózsírt kenni, gondtalan életre utal.

Doboz

Dobozzal álmodni, titkot jelent, de jelezhet titkolódzást; ha viszont eltörik a doboz, csúf veszekedést.

Dunyha

Álomban a dunyha látványa a szenvedés jele; dunyhát ajándékba kapni, rossz sors;

Dűlőút

Dűlőúton járni álomban andalgásra, új feleségre és új életre utal.

Egér

Az álomfejtők szerint egérről álmodni családi gondokat jelez, vagy azt, hogy az anyagi ügyek kedvezőtlen fordulatot vesznek. Ha egy olyan egérről szól az álom, amelyik valakire ráugrik, vagy a ruháján mászik, akkor egy barátjával botrányba keveredik az álmodó. Egér ágyban váratlan szerelembe esés jele. Egeret lenyelni, nehéz nyereményhez jutni. Egereket, vagy patkányokat látni kamrában szűk esztendő következik.

Ékszer

Az álomfejtők szerint, álomban ékszert venni, boldogság, eladni nagy kár. Ékszert látni álmunkban, szívfájdalom, piros köves ékszert látni, betegség jele.

Elveszett tárgy

Álomban egy elveszett, vagy elfelejtett értékes tárgyat szerencsésen megtalálni, sikert jelez.

Erdő
Az álomfejtők szerint, aki álmában erdőn vág keresztül, vagy fák között sétál, átmeneti időszakot él meg. Lehet, hogy az ösztöneinek engedelmeskedik. Ha viszont az álmodó eltéved az erdőben, az annak a jele, hogy tudata alatt önmaga jobb megértésére törekszik, de jelentheti azt is, hogy egy új időszak kezdődik az életében. A sűrű, zöld erdő megcsalás jele, erdőt messziről látni, félelmet jelent.

Ernyő

Álomban lyukas esernyőt látni veszekedést jelent; esőben csukott esernyőt hordani: balszerencse az üzleti életben; nyitott esernyőt vinni esőben: nagy szerencse vár az álmodóra, minden erőfeszítése sikeres lesz. Álomban a napernyő látványa, azt jelenti, hogy mások veszik fel az illető fizetését.

Eső
Álomban megázni, megszabadulást jelez a problémáktól és nehézségektol, de termékenységet és megújulást is szimbolizálhat. Látni, amint esik az eső, és közben hallani az esőcseppek koppanását, megbocsátást és jóindulatot jelent. Ablakon át nézni az esőt, a spirituális gondolatok és megérzések tudatosulását mutatja, olykor szerencsét és szerelmet is jelképez.

Étkezés, evés
Álomban enni, egészséget jelent; azt látni, hogy valaki eszik, látogató érkezik, vagy jó jövedelemhez jut az illető. Ha az evést követően az álmodó éhes marad, az a kielégítetlen szellemi szükségleteiről, és vágyairól árulkodik. Az élelem szeretetre, barátságra, ambícióra, szexre vagy élvezetre utalhat. Aki azt álmodja, hogy elveszik előle az ételt, mielőtt befejezte volna az evést, vitákra számíthat a beosztottjaival, illetve azokkal, akik tőle függenek.

Étel

Ételről álmodni, fizikai és érzelmi táplálékot és energiát jelez. A különböző ételek a gondolatok széles körét szimbolizálhatják. A gyümölcs általában az érzékiséget jelképezi, a fagyasztott ételek az álmodó hideg érzelmeiről, kimért modoráról árulkodik. Bizonyos ételek fogyasztása olyan a tulajdonságokra utalhat, amelyek hiányoznak az emberből. Aki álmában élelmet halmoz fel, valószínűleg fél az ínségtől, a nélkülözéstől. Azt is jelentheti, hogy meg van elégedve azzal, amit elért. Álomban lekvárt enni, az álmodó pénzzavarba kerül, melyet egy asszony okoz; mézet enni, vagyonhoz és szeretethez jut az álmodó; sonkát enni, az illető elveszti azt, ami sokat jelentett az életében.

Added (2012-08-14, 9:37 AM)
---------------------------------------------
Fa

Kidőlő fának a látványa az álmodót arra figyelmezteti, hogy elvesztette a lába alól a talajt, és rossz irányba halad.

Fagyöngy

Fagyönggyel álmodni örömteli eseményeket és sok boldogságot jelez, de arra is utalhat, hogy az álmodót valaki a környezetében vonzónak találja.

Farkas

Farkassal álmodni némaságot okoz. Farkasfog, gyermeknek jót jelent, asszonynak gyermekáldást, öregembernek rossz ómen. Álomban farkasüvöltést hallani, nagy veszedelem.

Fém
Fémről álmodni erőt és szilárd jellemet jelez, de szimbolizálhatja a társadalom embertelen oldalát is.

Fésű

Az álomfejtők szerint bosszúság fogja érni azt, aki álmában fésűt lát, ugyanezt jelenti az is, ha leesik a fésű.

Fodrász

Ha egy asszony azt álmodja, hogy fodrászhoz ment, az annak a jele, hogy hamarosan egy családtagjának erkölcsét sértő családi botrányba keveredik. Be kell festetni a haját, hogy nagy nehezen megússza a börtönbüntetést. Ha egy férfi álmodik fodrászról, az sok pletykát jelent, vagy azt, hogy uralkodni szeretne egy gyönyörű nő fölött.

Fokhagyma

Álomban a fokhagyma látványa, ha szegény az álmodó, akkor jó jelentésű, ha gazdag, akkor valakitől gonoszságra számíthat. A fokhagymaszag levertséget jelez.

Fonál

Az álomfejtők szerint: ha egy facér nő fonállal álmodik, hamarosan egy jómódú férfi felesége lesz.

Főzés
Főzésről álmodni, az jelenti, hogy az álmodó alárendeltjévé kívánja tenni, és maga képére szeretné formázni a környezetét. Másik jelentésében viszont az ember gondoskodó oldalát jelképezi, s az illető szeretetvágyára utal. Egy másféle magyarázat szerint, az álmodó életbevágóan fontos ünnep előtt áll.

Futás

Álomban a futás nagy változásra hívja fel a figyelmet. Futni bizonyos cél felé, öröm; futás közben elfáradni, egészséges embernek jót jelent. Futás közben megállni bánatot jelez.

Füstölő
Füstölő égetésének álma az álomlátó spirituális fejlődését jelzi. Nagymértékű tudatosságot, elkötelezettséget reprezentál.

Gólya
Álomban gólyát látni gyermekáldást jelent, de jelenthet jó barátot is. Ha gólya kelepel az álmodó házán az illetőt szégyen éri; ha fészket rak a kéményén, akkor szerencséje lesz. Több gólya látványa boldog házasságot prognosztizál.

Gránátalma
Álomban gránátalmákat látni, termékenységet, jó egészséget és hosszú életkort prognosztizál, de szexre való csábítást, felhívást is jelezhet. Alternatív módon a vért reprezentálja.

Gyapot
Gyapotföldről álmodni különös vágyat ébreszt a gyapotszedésre.

Gyémánt
Az álomfejtők szerint gyémántok birtoklásáról álmodni nagyon ígéretes álom, ugyanis magas körökből származó tiszteletet és elismerést jelent. Az viszont, ha a Szűz Mária koronájából való gyémántot lát, és visel álmában, közeli halálesetet jelez.

Gyerek
Aki kisfiút lát álmában, örömteli híreket kap, aki viszont leánygyermekről álmodik, rossz híreket hall, a török álomfejtők szerint. Általában gyermekkel álmodni, minden esetben valamilyen szerencsét jelent. Ugyanakkor a gyerekcipő: rossz hír; a gyerekruha: betegség; gyereket örökbe fogadni: viszályra figyelmeztet.

Gyertya
Az álomfejtők azt mondják, hogy a család jól megalapozott szerencséjét jelenti, ha az álomban látott gyertya tiszta, nem imbolygó lánggal ég.

Gyík
Gyíkkal álmodni egy ismeretlen ellenségre utal, vagy üzleti vállalkozásra.

Gyöngy
Gyönggyel álmodni, megfontoltságot jelez az új vállalkozásokban, tervekben. Az emberi lelket is jelképezi. Egy másik felfogás szerint a gyöngy álomban mindig könnyeket jelent.

Haj
Hajról álmodni azt jelenti, hogy az illető nem jár el kellő gondossággal személyes ügyeiben, és nem fog előrejutni, mert nem használja az eszét. Barna haj álomban szerencsés szerelem. Másnak haját levágni, nyereséget jelent.

Hal
Hallal álmodni egy jó ismerős teherbeesését jelenti. Halat fogni: az erő jele, tengeri halat látni álomban: rémület; a halikra: sok pénz; halat megölni: nagy bevétel; ajándékba halat kapni: gazdagság.

Halál
Álomban meghalni nyomorúság. Halálra vágyakozni, egészséget jelent. Meghalni majd újraéledni, azt jelzi, hogy nagy tisztesség éri az álmodót. A pandzsábiak szerint, ha valaki halállal álmodik, az a hosszú élet jele.

Halott
Az álomfejtők szerint, ha az álomban látott halott mond valamit, jól oda kell figyelni, mert ez nagyon fontos lehet az álmodó számára. Halott személlyel álmodni, egy figyelmeztető álom, azt jelzi, hogy a jelenlegi körülmények nem sok jóval kecsegtetnek, ezért nem szabad semmiféle egyezségbe belemenni, és semmilyen szerződést aláírni.

Hamu
Álomban: hamun járkálni, bénulást okozhat.

Háromszög
Háromszöggel álmodni szerelmi légyottot ígér, de azt is jelentheti, hogy titkos találkozóra megy az álmodó.

Házasságkötés
Házasságkötésről álmodni egy családtag halálát jelenti. Ha a házasságot idegenek kötik, akkor a halott egy távoli ismerős vagy barát lesz. Házassági ajánlat álomban, bizonyos körülmények rosszabbra fordulását jelzi. Ha álmában az előző párjával készül házasságot kötni az ember, azt jelzi, hogy elfogadta a kapcsolatából adódó kötelezettségeket, és tanult a múltbéli hibáiból. A pandzsábiak szerint házasságról álmodni szerencsétlenséget jelent.

Holdfogyatkozás
A holdfogyatkozás álma azt jelzi, hogy az illető valamilyen eddig elrejtett tulajdonságára, titkolt hibájára hamarosan fény derül.

Iga
Nőtlennek: házasság; nősnek: nyugodalom.

Indiai jó álmok és rossz álmok
Az indiaiak nagyon hisznek az álmok erejében, melyeket isteni figyelmeztetésnek tekintenek. Szerintük istenekről, démonokról, szerencsésnek tartott állatokról vagy szerencsésnek tekintett dolgokról álmodni jó jel. Viszont aranyról, vasról, hulló csillagról vagy földrengésről álmodni rosszat jelent. A pandzsábiak szerint a hajnali álmok általában valóra válnak. Nem jó tűzzel álmodni, vizet látni viszont szerencsét hoz. Váratlan szerencsét jelent, ha az ember álmában valamelyik ősétől ajándékot kap, ha viszont a felmenője elvisz valamit tőle, az a közelgő halál jele.

Ing
Ha fehér: nyereség; ha koszos: betegség.

Ivás
Pohárból: jó társaság, amely hasznodra van.

Írás
Ismeretlen kézírást látni: valami hasznosat üzen az álmodónak; olyan írás, amit nem tudunk elolvasni: titkot jelent, amelyet megtudhatunk.

Jajgatás
Álomban jajgatni, nagy bajra utal, jelenthet rossz évet, szárazságot, halálesetet.

Jég
Jéggel álmodni gond és betegség. Ha beszakad alattunk a jég, feleslegesen fogunk félni valamitől. Jégen elcsúszni szerelmi csalódás, vagy reményvesztettség. Jégen ülni, kedvezőtlen esemény bekövetkeztét jelzi. Olvadó jégen járni, füstbe ment törekvések. Jégkrémet enni, készíteni, eladni vagy felszolgálni, azt jelenti, hogy az illető elégedett az életkörülményeivel.

Jérce
Jércét látni álomban, nemsokára szerencse éri az illetőt.

Juh
Akolba zárt juhok, hosszú télre figyelmeztetnek. Juhot nyírni, veszedelmes időszak következik. Juhnyáj: az álmodó elégedett az életével. Juhokat őrizni, nyereség áll a házhoz. Juhászt látni álomban esőzéssel kapcsolatos kárt jelöl.

Kakas
Kakassal álmodni tűzvészre figyelmeztet, de jelenthet örömet szerző hírt, nőknél szerencsét. Kakas a tyúk hátán: szerencse a szerelemben. Kakas látványa egy torony tetején ünnepnapot jelent.

Katona
Katonával álmodni: bátorságot, olykor dühöt és gyűlöletet is jelent. A legtöbbször azonban rossz változásra van kilátás. Öreg katona látványa: hazudni fognak az álmodónak.

Kenguru
Kengurut látni, váratlan és izgalmas utazás ígéretét jelenti.

Kereszt
A keresztről és a keresztre feszítésről szóló álom szerencsét jósol az álmodónak: aki saját magát látja keresztre feszítve, nyugodt, eseménytelen házasságot remélhet; a tengerészek számára jó hajózást jelent. A politikusnak a keresztre feszítés a hivatali ranglétrán való emelkedését ígéri.

Kert
Kertet látni álomban többnyire gyerekáldást jelent. Virágos kerttel álmodni békét, kényelmet, igaz szerelmet és boldog otthont ígér. Gondozatlan, gazos kertet látni álomban, azt jelenti, hogy az illető elhanyagolta lelki szükségleteit. Az álombéli zöldséges kert, szorgalommal és gondossággal elért jólétet jelent, stabilitásra és belső erőre utal. Kert magas kerítéssel körülvéve azt jelzi, hogy adósságunkat kiegyenlítjük. Kert ősszel: gyász jele; kert télen: halott gondolatok.

Kesztyű
A kesztyű álomban, meghívásra lehet számítani. A kesztyűről álmodó embernek többnyire peres ügyei vagy üzleti gondjai lesznek, azonban megfelelő módon képes velük megbirkózni. Fekete kesztyű a gyász jele. Páratlan kesztyű: elválás olyantól, akit szeretünk.

Kígyó
Az álomfejtők szerint álomban magányos kígyót látni, és fenyegetést érezni, azt jelenti, az illetőnek egy olyan gonosz ellensége van, aki nemcsak ármánykodik ellene, hanem a testi épségére is tör. Sok kígyót látni egy gödörben balszerencse sorozatát jelzi előre a szerelemben és az üzleti életben. Ha sikerül az illetőnek legyőzni és meggyilkolni az álmában fenyegető kígyókat, azt jelzi, hogy felülkerekedik a nehézségein és diadalmaskodni fog. Kínában szerencsés előjel, ha álmunkban kígyó üldöz. Álomban fekete kígyót látni, leánygyermek születésének előjele, a szürkésfehér kígyó viszont fiúgyermek születését jövendöli. Az üzbégek szerint, aki fehér kígyóról álmodik, az meggazdagodik.

Koporsó
Az álomban látott koporsó az anyaméhet szimbolizálja. Ha üres, az álmodónak néhány területen kibékíthetetlen véleményeltérése van környezetével. A koporsóban látható holttest, depressziós időszakot jelez előre, melyet valószínűleg a személyi szabadság korlátozása okoz. Értelmetlen vagy rosszabbodó viszonyra, ügyre figyelmeztet. Itt az ideje a helyzet megszüntetésének vagy a kapcsolat felszámolásának.

Korsó

Az álomban látott korsó mindenféle rossznak a jele, kivéve, ha kútba vagy patakba esik, és darabokra törik, mert így a benne lévő bajok szétszéledhetnek. Teli korsóval álmodni, egészséget jelent; ha üres a korsó, az a szegénység jele.

Kulcs

Kulcsokat látni álomban, nem várt változást jelent, de utalhat valamilyen titokra, különösen akkor, ha a kulcs rozsdás. Kulcsot elveszíteni, haragot jelez a legjobb baráttal. Kulcsot találni: kiszabadulás szorongatott helyzetből. Kulcscsomó a kézben azt jelzi, hogy kezedben tartod a szerencsédet.

Kutya
Kutyával álmodni: az embernek alattomos ellensége van. Egy másik változatban, kutyáról álmodni nagy sikert, gyönyörűséget és állhatatos barátokat jelez. Ugató kutya felől álmodni, rosszabbodó életkörülmények várhatók, nagy valószínűséggel nehézségek fognak következni. Fogaival vicsorgó kutya látványa álomban gyűlölködést jelez előre.

Léggömb
Léggömböket látni álomban, szertefoszlanak a vágyak, különösen az üzleti életben és a szerelemben, de jelenthet veszteségeket is, és visszaesést, jövedelemcsökkenést a vállalkozásban, sőt válást is.

Levél
Az angol álomfejtők szerint annak a nőnek, aki szeretné megtudni, hogy szeretője őszinte-e hozzá, ki kell választania a szerelme levelei közül egyet, lehetőleg azt, amelyik a legszenvedélyesebb szövegű. Ezután a levelet az asztalra téve, össze kell hajtani kilencrétűre. Az így összehajtott levelet egy tűvel át kell szúrni, és a párna alá tenni. Ha éjjel a szerelmes nő ezüstről, drágakövekről, üvegről, kastélyról vagy tiszta vízről álmodik, biztos lehet benne, hogy szeretője őszinte, ígéretei becsületesek; ha azonban lepedőről, pókról, tűzről, fáról, virágokról vagy arról álmodik, hogy köszönti őt, akkor érzései hazugok, és el fogja hagyni. Ugyancsak álommal kapcsolatos hiedelem, ha valaki arról álmodik, hogy levele érkezett egy barátjától, annak az a jelentése, hogy a barátja hamarosan megérkezik, vagy nemsokára újabb hírt fog adni magáról.

Liba
Libát látni álomban hír jöttét jelzi, de jelenthet pletykálkodást. Ha gúnár támadja meg az álmodót, az csalárdságot jelent. Repülő liba messzi utazást prognosztizál; a libatoll pedig kigúnyolást.


Bármely lóval kapcsolatos álom nagyon szerencsés; még a halottas kocsit húzó tolldíszes lovakról való álmodás is jó jel, ugyanis esküvőt jelez előre. Az álomban látott tarka ló ugyancsak nagy szerencsét jövendöl. Hasonlóképpen vélekednek az arabok is. Aki lovakkal, öszvérekkel vagy szamarakkal álmodik, jót remélhet, mert a Próféta azt mondta: "A férfiak szerencséje a lovaik üstökéhez van kötve az utolsó ítélet napjáig." A Koránban pedig meg van írva, hogy Allah akarta úgy, hogy "meglovagolják őket és pompázzanak velük." A török álomfejtők szerint, aki fehér lóról álmodik, annak teljesülni fognak kívánságai.

Macska
Macskával álmodni általában kedvezőtlen előjel, jelezhet hűtlenséget, árulást vagy valamilyen szerencsétlenséget. Az álomban látott fehér macska jót jelent az angolszászoknál; a cirmos macska úgyszintén, mert szerencsés szerelmet jelez. Az álomban látott vörösessárga macska pénzt és sikeres üzletet ígér; a fekete-fehér macska az álomlátó gyerekeinek a szerencséjét jövendöli; a foltos macska, annak a jele, hogy a barátjaival lesz szerencsés az illető. Az álomban támadó macskák, ellenséget jeleznek; de ha eredményesen megküzd velük az ember, akkor nagy nehézségeken sikerül keresztülvergődnie, és hírnévre tehet szert. Ha valakit álmában csúnyán összekarmol egy macska, az betegséget és bajt jelez előre az álmodónak.

Madár
Az álomfejtők szerint madárral álmodni férjhez menést, álomban repülő madarakat látni, sikeres életet jelent. Madarat fogni: szerencse idegen vendéggel kapcsolatban. Madarat fészkén ülve látni álomban, házasságra van kilátás.

Mágia
Az álomfejtők szerint, az álomban átélt, vagy látott mágia bármilyen formája váratlan változásokat jelez. Ha azt álmodja valaki, hogy becsapta, vagy megtévesztette egy mágus, az annak a jele, hogy ismét találkozik egy rég nem látott, elveszettnek hitt barátjával, vagy felújít egy kihűlt szerelmi kapcsolatot.

Majom
Majommal álmodni azt jelenti, hogy az ember barátai álnokok, akik csak hízelegnek neki, miközben csak a saját érdeküket nézik. Táncoló majom látványa álomban közeli szórakozásra kilátás; fára mászó majom: ellenségeskedés; ordító majom: ha leány álmodja, akkor egy teszetosza fiú fog neki udvarolni.

Makk
Az álomfejtők azt mondják, makkal álmodni jó dolgokat jelez előre, jelentős vagyongyarapodást ígér. Asszonynak makkevésről álmodni azt jelenti, hogy jómódú lesz, és örömteli pozícióba emelkedik. Aki arról álmodik, hogy lerázta a makkot a fáról, annak vágyai hamarosan teljesülni fognak az üzleti életben vagy a szerelemben.

Mandula
Mandulával álmodni, átmeneti bánatot jelez. Élvezettel evett manduláról álmodni szerencsét jelent, ha keserű az íze, az eltervezett változtatásokat el kell halasztani, de utalhat betegségre is.

Medve
Az álomfejtők szerint egy medve megöléséről álmodni azt jelenti, hogy szorult helyzetből sikerül kiszabadulnia az álmodónak. A kínaiaknál az álomban látott medve fiúgyermek születésére utal.

Méh
Méhekkel álmodni sikeres üzletet jelez. A méhraj tűzvészre figyelmeztet. Álomban a méhszúrás szerencsétlenségre utal.

Méz
Álomban mézet enni szomorúság éri az embert.

Mosómedve
Mosómedvéről álmodni arra figyelmeztet, hogy fel kell készülni az önvédelemre. Egy másik változat szerint álomban mosómedvét látni, azt jelenti, hogy az emberek hamis arcukat mutatják az életben. Ha az álomban egy mosómedve kergeti az embert, annak az álmodó számára az a jelentése, hogy, akit eddig barátjának vélt, ellensége lesz, és a háta mögött a bukásán mesterkedik.

Nád
Álomban nádba fújni jó kilátás jele. Nádasban ülni, az álmodó a fájdalmát kívánja feledni, de jelenthet szerencsét is. Téli nádas látványa, hosszú télre lehet számítani.

Added (2012-08-14, 9:38 AM)
---------------------------------------------
Napfogyatkozás
Az álomfejtők szerint, napfogyatkozásról álmodni, az élvezetek túlzásba vitelére figyelmeztet. A túl sok esti összejövetel, az ivászat egészségi problémákhoz vezethet. Az álmodó átmeneti sikertelenségre számíthat a vállalkozásában.

Narancs
Keserű naranccsal álmodni azt jelzi, hogy rágalmak érik az embert, mégpedig arról a helyről, ahol a narancsokat látta.

Nátha
Náthásnak lenni, azt jelenti, hogy jó egészségnek örvend az álmodó.

Név
Ha valaki álmában a nevét hallja, arra utal, hogy jó üzenetet kap az álmodó.

Nyak
Ha egy nyakról szól az álom, az a közelgő pénz jöttét jelzi, kivéve, ha egy törött nyakkal kapcsolatos, ebben az esetben arra figyelmeztet, hogy a vállalkozását, üzleti ügyeit rosszul menedzseli az álmodó. A vastag nyak kedvező jel.

Nyaklánc
A nyaklánc elvesztéséről álmodni, szenvedést jelent a szeretett lény elvesztése miatt. Ha az álmodó a szerelme vagy önmaga nyaka köré tesz egy nyakláncot, az házasságot és boldog családi életet jelez. Nyaklánc asszonyon: ajándékot fog kapni az álmodó.

Nyúl
Nyúllal álmodni szerencsétlenséget, rendszerint félelmet is jelent. Országúton ülő nyúl: titkos helyre való hívogatás. Nyúlganéj: kisebb szerencse éri az embert.

Olajbogyó
Olajbogyó álomban kereskedőnek szerencse, másnak pedig fájdalom.

Olajfa
Olajfát látni hegyen, szenvedésre számíthat az álmodó.

Olajos hal
Álomban olajos halat látni utazást jelez.

Olló
Az olló álomban is gyakran a veszekedés és harag jele. Ollót ajándékba kapni, kis szerencse. A nagy olló kövér asszonyra utal, a szabóolló pedig hideg időjárásra.

Orgyilkos
Álomban orgyilkost látni, gonosz gond fog hatalmába keríteni.

Orsó
Az orsó látványa eljegyzés várható a családban, nagy családi ünnepléssel.

Öblítés
Gonosz indulatok lecsengését, segítség érkezését vetíti előre.

Ölelés
Valakit ölelni álomban a csalfaság jele. Öregasszonyt ölelni, megszorítás, ifjú lányt ölelni, aggodalomra lesz ok.

Ölyv
Álomban ölyvet látni nagy veszedelem.

Öreg emberek
Öregurakkal álmodni jó egészség jele. Öregasszonyt látni álomban haragot jelent. Mezon kószáló öregember látványa, meglopják az álmodót. Táncoló öregember hosszú téli utazás, bánat várható.

Papagáj
Papagájjal álmodni azt jelenti, hogy valamilyen tréfás dolog történik az illetővel. Ha a papagáj megcsípi az álmodót, az barátnője irigységéről árulkodik. Az álomban látott és hallott beszélő papagáj azt jelenti, hogy gonosz gúnyt űznek az álmodóval.

Patkány
Álomban egy kamrában látott patkányok ínséges idők eljövetelét jelentik. A patkány látványa ellenségre hívja fel a figyelmet. Ha a patkány megharapja az álmodót, szerelmi féltékenység jele.

Páva
Álomban, ha a páva: kiált, szerencsétlenséget jelent; repül, kis öröm, amelyért nagy árat kell fizetni; alszik, a csábítás jele; a napon sütkérezik, egy asszony hiúsága miatti veszedelemre utal; döglött, öregasszony szerelmére figyelmeztet. Az álomfejtők szerint: álomban páván lovagolni, megszégyenülés jelent egy szerelemben; pávát enni böjtölés idején, gonosz áll a házhoz. Pávatollal álmodni, börtönt, pávatollal játszani, ingerlékenységet jelent.

Pénisz
Ha egy asszony péniszről álmodik, egy rokona fog meghalni, mondják a törökök.

Pénz
Pénz elvesztéséről álmodni, átmeneti zavarokat, boldogtalanságot jelent a családi életben, és visszaesést a vállalkozásban. Gyengének, sérülékenynek és talajt vesztettnek érezheti magát az álomlátó. Emellett a becsvágy, energia és a kellő önbecsülés is hiányzik belőle. Pénz ajándékozása álomban, a szeretet adásával azonos módon értékelendő. Az álmodó keresi a szeretetet. Ha mások ajándékoznak pénzt, elhanyagoltnak, mellőzöttnek érzi magát. Valószínűleg nem tanúsítanak kellő figyelmet a problémáira, és nem mutatnak együttérzést az illető iránt. Pénzt lopni, veszélyre figyelmeztet, és óvatosságra int. Pozitív értelmezésében viszont arra utal, hogy az illető – erőfeszítéseinek köszönhetően – végül képes lesz szert tenni az általa értékesnek tartott tulajdonságokra. Az indiai szikh álomfejtők szerint az alvó személy családjában betegség várható, ha az illető álmában valakitől pénzt vesz el.

Pénztelenség
Pénz hiányáról álmodni a társadalmi státusz elvesztésétől való félelmet jelzi. Az álmodó híján van azon képességeknek, melyek céljai eléréséhez szükségesek. Azt is jelezheti, hogy túlságosan sokat foglalkoznak vele, vagy ellenkezőleg, teljesen elhanyagolják az illetőt.

Pillangó
Az álomfejtők szerint körös-körül röpködő pillangókat látni álomban azt jelzi, hogy távoli barátunk felől kapunk hírt, levélben, vagy valakitől, aki találkozott vele. Pillangóról álmodni általában, a megnyugvás iránti vágyat jelzi. Emellett a pillangók kreativitást, romantikát, élvezetet és szellemiséget is kifejezhetnek. Az is lehet, hogy az álmodó gondolkodásmódja átalakulás előtt áll. Ha az alvó személy egy gyönyörű, színes pillangót lát álmában, az illetőt pozitívan értékelik egy közeli társasági összejövetelen.

Pók
A magyaroknál álomban a tarantella pók kivételével az összes pók látványa, jó szerencsét jelent. Minél nagyobb pókot lát az ember, annál nagyobb szerencséje lesz. Ha falon mászó pókot látunk álmunkban, a legkedvesebb kívánságunk fog teljesülni. Hálóját szövő pókot látni álomban, kemény munka révén növekedő vagyont jelképez.

Rémisztő álmok
Szerencsét jeleznek, például tűzben megégni mindenki számára szerencsét jelent, mert ha beteg álmodja, meggyógyul; ha fiatal álmodja, szerelmi szenvedély keríti hatalmába.

Repce
Repcével álmodni intő jel, civakodásra vagy egy esetleges megerőszakolásra figyelmeztet, amelynek elkerülésére fel kell készülni érzelmileg és fizikailag.

Repülőtér
Forgalmas repülőtérről álmodni az illető szabadság utáni, vagy utazási vágyát jelzi. Ha az álomban a repülőtér üres, vagy elhagyott, az útiterv megváltozik, vagy az utazás elhalasztódik.

Rossz álmok jó jelentése
Halállal álmodni, születést jelent, születésről álmodni halált. Álomban betegeskedni, jó egészség; bánkódni, jó hír felől hallani. Álomban a baleset, a sors jobbrafordulását jelenti; a büntetés, jutalmazást jelöl; a büszkeség, megszégyenítésre utal. Ha egy szegény férfi álmodja azt, hogy nővé fog változni, jó ómen, mert valaki gondoskodni fog róla, ha gazdag ember álmodja ugyanezt, akkor ez rossz ómennek minősül, mert arra utal, hogy hatalmának vége szakad.

Rózsa
Az álomban kapott virágzó rózsa a szerelmeseknek jót jelent; másnak kellemes találkozást. Fehér rózsával álmodni ártatlan lány szerelmét jelzi; a hervadt rózsa jelentése, hogy elfelejtik az illetőt. Az arabok hiedelem világában a friss rózsa a szívet megremegtető örömök eljöveteléről ad hírt, míg a hervadt rózsa csalóka híreket jelent. Rózsatövis felől álmodni, azt jelenti, hogy olyannak okozunk fájdalmat, akit szeretünk. Rózsát kötni, vigasztalódást jelez. Rózsafán jönni a világra, gazdag asszonyt jelent. Ha valaki álmában: rózsát kap és azt a hajába tűzi, akkor becsapja valaki, akiről azt hitte, hogy jó barát; tavasszal egy csokor rózsát kap, igaz szerelemre talál; ha viszont télen kapja a csokrot, a keresés hiábavalónak bizonyul. Álomban egy teljes díszben pompázó, virágba borult rózsabokrot látni, esküvőt jelez a családban. Ha valakit álmában rózsavízzel locsolnak meg, azt jelenti, hogy a kedvese másra gondol.

Sáfrány
Sáfrányos ételt enni álomban betegség jele.

Sánta
Sánta férfival álmodni félelmetes érzés; sánta asszonnyal: pletykáznak az illetőről; sánta gyerek: eltitkolt szerelem; sánta kutya: rossz hír.

Sebesülés
Ha egy öregember azt álmodja, hogy megsebesült a mellkasán, rossz hírt fog hallani, ha egy lány ugyanerről álmodik, akkor szerelmes szeretőre fog lelni.Seprés
Asszonynak boldog házasság, férfinak nehéz munka.

Sóhaj
Sóhajtást hallani álomban szerencsés hír.

Sorompó
Sorompót látni álomban szép idő várható.


Sóról álmodni, új ízek és ragyogó élmények megjelenését jelzi. Az álmodó egyéni értékeinek jobb elismerését, hangulatának javulását, életerejének növekedését mutatja. Az erőfeszítések eredményre vezetnek. Hús sózásáról álmodni, az adósság felhalmozódását jelzi, melynek eredményeként folyamatosan zaklatják a pénzbeszedők.

Sör
Álomban sört látni vagy inni, boldogságot, homályt vagy ihletet jelez, de arra is utalhat, hogy az álmodó erős társadalmi életet él.

Strucc
Struccokkal álmodni rossz előjel, mert halálhírt, vagyis pusztulást jelent.

Szakáll
Szakállas emberrel álmodni, szeszélyes asszony miatti bizonytalanság. Földig érő szakáll. gazdagságot reprezentál. Lány állán növő szakáll, az álmodó elveszíti a szeretőjét.

Szamár
Aki álmában szamara hátán üget célja felé és azt el is éri, szerencsés és boldog lesz minden dolgában, de aki útközben leesik róla, azt szerencsétlenség és bánat éri.

Szamóca
Szamócát enni asszonynak titkolt szerelem, férfinak betegség, a szamóca látványa, jó házasság.

Színek
Álomban a színek közül a fehér: becsületességet jelent; a fekete: gyászt; a kék: kiegyensúlyozottságot; a vörös: elválást; a piros: erőszakot.

Szomjúság
Álomban megszomjazni, nyugtalanságot jelent, de vonatkozhat szomorúságra vagy fáradtságra is.

Születésnap
Álomban születésnapot ünnepelni, hosszú életkort jelent.

Takarítás
Álomban szobát takarítani irigység jele; istállót takarítani hideg idő várható.

Tanítás
Tanításról álmodni öregedés, tanítványra lelni boldogság.

Tea
Ha valaki azt álmodja, hogy teára szomjazik, akkor hívatlan vendégek fogják meglepni.

Tenger
Álomban tengerparton állni, és figyelni a hullámokat, ahogyan a habjai a fövenyen összetörnek, azt jelzi, hogy az illetőnek kis híján baleseti sérülése lesz.

Teve
Ha az ember tevével álmodik, nagyobb óvatosságra van szüksége, mert feltehetően túl sok terhet cipel a vállain. Az ilyen személy – ahelyett, hogy szabadjára engedné, hajlamos magába fojtani az érzelmeit. Meg kell tanulnia felejteni és megbocsátani. Ugyanez az álom más értelmezésben nagy problémák megoldására, akadályok leküzdésére való képességet jelez. Aki fehér tevéről álmodik, gazdaggá válik, mondják az üzbégek.

Tojás
Tojást enni álomban harag; tojáshéj: gyász; sok tojás: nyeremény; záptojás: betegség. A törököknél tojásokról álmodni hírbe hozást, pletykát jelent.

Tömjén
Tömjénnel álmodni lánynak fejfájás; másnak megkönnyebbülés; asszonynak lelkiismeret furdalás.


Az álomfejtők szerint, aki álmában tűt talál, olyan barátokra számíthat, akik nagyra értékelik őt. Tűt keresni álomban, fölösleges aggodalmakat jelez. Tűvel álmodni, egy barátság végét jelzi.

Tükör

Az álomban látott tükör az egészséges ember számára örömet jelent, ha viszont beteg az illető, egészségromlásra utal. A fényes tükör ájulást, a törött tükör pedig árulást jelez.

Tűzhely
Nőtlennek házasságot, másnak betegséget vagy helyváltoztatást jelent.

Újszülött
Csecsemővel álmodni ártatlanságot, tisztalelkűséget, melegséget, új szerelem vagy új barátság kezdetét jelzi. Viszont szoptató asszonyt látni álomban, rosszat jelent, az fogja becsapni az illetőt, akiben a legjobban megbízott.

Utazás
Utazásról álmodni, az életcélok elérésére irányuló törekvést, általánosságban az életutat jelzi, melyet az álmodó örömtelinek és sikeresnek talál. Ha az álmodó ismeretlen területen utazik keresztül, az a versenytársak részéről reá leselkedő veszélyre utal. Aki álmában emberekkel teli autóban utazik, új és érdekes barátok, izgalmas kalandok elé néz. Ha viszont egyedül van az autóban, nehéz idők várnak rá.

Ürülék

Aki emberi ürüléket lát álmában, az pénzhez jut, vélik a törökök.

Üstökös
Üstökösről álmodni, azt „üzeni” az álomlátónak, hogy sürgősen meg kell szabadulnia a fizikai és lelki akadályoktól, és tovább kell haladnia a céljai felé.

Varjú
Az álomfejtők úgy vélik, hogy varjúval álmodni, csalódást jelent mindenben, bánatra, balszerencsére figyelmeztet, sot halált is jelezhet.

Vér
Álomban vért inni, az álmodó kirobbanó életerejéről és energiájáról árulkodik.

Vipera
Viperáról álmodni balszerencsét jelent. Megölni egy viperát, általában jó ómen. Egy élo vipera a küszöbön, halálesetet jelez a házban.

Víz
Vízzel kapcsolatos álmok jelentése: a vízesés váratlan, kellemes dolog; a folyó, ha tiszta, akkor nyugodt sikeres életet; ha zavaros, fenyegető veszélyt jelent; az óceán: az illető békéjét; a kút belső nyugalmát jelzi; a mocsár pedig valamilyen veszélyre figyelmeztet. A magyar álomfejtők szerint: tiszta vízzel álmodni jószerencse, vagyonosodás jele; zavaros víz szomorúságot jelez, vagy az álmodó sajnálkozását egy általa jól ismert személy betegsége vagy halála miatt. Álomban a koszos víz látványa, egy gátlástalan személyre figyelmeztet, aki tönkre akarja tenni az álmodót.

Zafír
Zafírral álmodni kellemetlen látogatóra utal.

Zászló
Zászlóval álmodni, ha az álmodó viszi, tekintélyt jelez; ha messziről látszódik, zavaros időt jelent.

Zuhanás
Zuhanásról álmodni a lelki egyensúly, az önkontroll elvesztését jelenti. Reprezentálhatja a veszélyeztetettség érzését, az önbizalom hiányát, a kudarctól való félelmet vagy képtelenséget a helyzettel való megbirkózásra. Ha valaki magasról zuhan ki álmában, és megsérül, készüljön fel arra, hogy nehéz napok várnak rá; ha a zuhanás nyomán nem sérül meg, a probléma kisebb és átmeneti jellegű lesz.[color=green]

Added (2012-08-14, 9:38 AM)
---------------------------------------------
Valaszok:

#137 Bálint 2012-08-13 14:55
Kedves Erzsébet!

Én is egy elég furcsa álmot láttam, amelyre nem tudok rájönni, és az álomfejtő portálok sem nagyon tudnak segíteni, ezért szeretném, ha megválaszolná nekem a jelentését. Az álomkép a következő:

Egy panelház, vagy egy társasház teraszán lehettünk a haverokkal, amikor is egy összeesküvést szerveztünk, és készültünk rá. /Gyilkosságot feltehetően/. (Előtte megjelent a volt osztályfőnöknőm , és közölte szomorúan, hogy bekábítószerezt ünk a szalagavatón, mire én mondtam, hogy nem, de erre ő: Kimutatta a teszt.) Ott volt szinte a 10 legjobb barátom, aki meg nem, arról is szó esett. Annak érdekében hogy ne hallja senki a tervünket, ki-kitekingettem az ajtón, és figyeltem a szomszédokat (a szobákat csak ajtó választotta el), hogy ne halljanak semmit. Nem tudom milyen okból kifolyólag, de elindultam rágyújtani a később kiderült szomszédos vagy kettővel melletti erkélyre, közben találkoztam 1-2 lánnyal "flörtölgettünk" az egyik szobában, nem tudom mi volt a funkciója, de végül is 2 lány volt már az erkélyen, amikor is én kimentem égő cigarettával, és jobbra pillantottam, amikor is 2 hölgy ismerősöm (akik addig még nem voltak ott) tartózkodott a szomszédos erkélyen, és a többiek eltűntek. Egy nagyon rövid időn belül, arra leszek figyelmes, hogy a hegytetőn lezuhan egy helikopter, és szólok a többieknek, hogy nézzék, mert lezuhant, de nem hitték el, én meg ecseteltem, hogy de nézzék, és egyre több kezdett el lezuhanni (sérültek voltak, fölrobbantak és a házak tetejére zuhantak vélhetően egy város felett a közvetlen környezetünkben ), mire rászóltam a mellettem lévő egyik lányra ,,Nézz már balra b***d meg!'' Amikor is odanézett/odanéztek, egy sikítás érkezett a másik erkélyről, felnéztem és zuhant felénk egy helikopter függőleges irányból. Vacilláltam, hogy mellénk zuhan-e, vagy leszedi az erkélyt, de végül is beugrottam az erkélyajtón, mire a fél teraszt leszedte, pánik tört ki, a helikopter romjai látszódtak az erkélyről, de mintha az első szinten lettünk volna... Egy fiú sétált ki a roncsokból, mintha megmentett volna valakit, aztán elkezdtem leküldeni az embereket, hogy hagyják el az épületet, egyik haverom is feltűnt, ő faarccal nézett és igazából nem reagált csak elsétált, majd egy másik ismerősömet is le akartam küldeni, de ő elfutott előlem, majd elpillantottam egy helyre, ahol az egyik barátom ült a lábát remegtette, és körülötte volt még 1-2 barátom és egy orvosszerű valaki, aki ilyen iszapos anyagot csepegtetett vagy kevergetett és én aközben arra gondoltam, hogy egyik barátunk megsebesült, és abban az anyagban fekszik, mivel az az anyag az égési sérülésekhez kell. És valójában felébredtem miután néztem egy kicsit azt az anyagot és merengtem, gyászoltam...

Ön szerint mire vélhető az álom? Ha bármely kérdése van a részletekkel, várom!

Üdvözlettel,
Bálint


0 #136 Rosta Erzsébet 2012-08-10 16:37
Kedves Amarillya!

Valóban álmának egyik értelmezése az is lehet, amit Ön ír, ugyanis az álmunkban macska azt szimbolizálhatj a, hogy milyennek látjuk önmagunkat. Ez esetben a haldokló macska erőnk hanyatlását, energiánk, önbizalmunk csökkenését jelzi. De a macska a függetlenséget, a szabadságot is reprezentálja, ezért az ajándékba kapott súlyosan beteg cica a függetlenségünk feladásának jeleként is értékelhető.

Sokak számára - különösen azok szemében, akik nem szeretik őket - viszont a macskák az önámítást, a szexuális illúziót, az önsajnálatot, vagy a hamis komfortérzetet jelképezik. Ekkor a haldokló macska álma jó ómen, mert azt sugallja, hogy kezd kinyílni a szemünk, feltárul előttünk az igazság, s ezáltal függetlenebbek leszünk.

És végezetül van egy harmadik lehetséges értelmezése az álmának, ez pedig a macskák „gyermeket helyettesítő” szerepéből következik. Vagyis azért kapjuk a macskát, mert szükségét érezzük annak, hogy gondoskodjunk valakiről, vagy azért, hogy minket ápoljanak, velünk törődjenek, rólunk gondoskodjanak. Átvitt értelemben ez utóbbi azt is jelentheti, hogy több gyengédségre, szeretetre lenne szükségünk. Ráadásul a kapott cicus pont olyan, mint amilyen az öt éve meghalt macskája volt.

Ahhoz, hogy megfejthesse álma üzenetét, először is arra kell válaszolnia, jelenleg hogyan viszonyul a macskákhoz (pl. szívesen venné, ha ismét lenne cicája), továbbá érdemes végiggondolnia, hogy változott-e valami az életében az elmúlt években.

Üdvözlettel,
Rosta Erzsébet


0 #135 Rosta Erzsébet 2012-08-10 13:06
Kedves Tamás!

Hozzászólásában több problémát vet fel, ami azt jelzi számomra, hogy foglalkoztatják álmai, és annak alapján, ahogyan összegzi „megfigyeléseit ”, komolyan érdeklődik az álomtudomány iránt. Nagy vonalakban ír a visszatérő, és minden konkrétum nélkül felzaklató álmairól, megjegyzi, hogy minden éjjel - olykor tudatosan (álmot látva az álmában) - álmodik. Emellett - ugyancsak meglehetősen általánosan - felsorolja néhány álmát: egyenruhás emberek látása, egyenruha viselése; háborús élmények; beszélgetés szellemekkel: ismerősökkel, ismeretlenekkel (van, amikor látja, van, amikor csak hallja őket); 20 éves álmát is képes felidézni, de előfordul, hogy csak egy kifejezésre emlékszik („az apokalipszis négy lovasa”).

Ami az egyes álmai jelentését illeti, a pontos tartalmuk nélkül, nem tudva, hogy bennük csak szemlélője vagy aktív résztvevője az eseményeknek, az időpontjuktól függetlenül, s a kontextusukból kiragadva szinte lehetetlen értelmezni őket. Például az egyenruha viselésének álma jelentheti azt, hogy szeretne egy csoport (társaság, klub) tagja lenni, de utalhat arra is, hogy kritika nélkül elfogadja mások véleményét. De emellett azt is jelezheti, hogy szereti a rendet, a kiszámíthatóság ot, vagy - ellenkezőleg - éppen korlátozva érzi függetlenségét, önállóságát. És ezzel nem is soroltam fel az összes lehetőséget. A fentiekben leírtak vonatkoznak a többi álmára is.

A visszatérő álmok esetében - a tartalom mellett - például fontos tudni, hogy változik-e az álombéli történések helyszíne, és - akár csak apróbb részleteiben is - az álom tartalma. Kissé leegyszerűsítet t megfogalmazássa l, a visszatérő álmok azt jelzik, hogy álmunk üzenetét nem sikerül „dekódolnunk”, és/vagy nem helyesen reagáltunk/válaszoltunk tudatalattink „figyelmeztetés ére”.

A pontos tartalmat, részleteket ugyan ez esetben is jó lenne ismerni, a felzaklató álmokról általánosságban annyi azért elmondható, hogy általában valamilyen - érzelmi vagy egzisztenciális - bizonytalanságg al kapcsolatos szorongást, félelmet tükröznek.

Ami pedig a „többszintű” (szakmai elnevezéssel tudatos vagy lucid) álmát illeti, elsősorban a Wikipedia ’Lucid dreams’ és ’False awakening’ címszavainak elolvasását, magyar nyelven pedig a „tudatos álom” vagy „tudatos álmodás” szavak keresőbe történő beütésére - az első tíz találat között - megjelenő oldalak áttekintését javasolom.

Üdvözlettel,
Rosta Erzsébet


0 #134 Latrien 2012-08-10 12:46
Kedves Erzsébet!

Két álmot írok le. A kislányommal kapcsolatban álmodtam.

Az első az, hogy megszületett a kislányom egészségesen, de hasamban maradt egy másik baba, akit egy héttel később szültem meg, és azt magyarázták nekem a kórházban, hogy így védte meg a lányom a másik a babát, mert gyengébb és kisebb mint ő, vagyis az ikertestvérét, végül ő is megszületett, akit Abigélnek neveztem el, és örültem neki. Az álmomban a babák a gyermekem apjától voltak , vagyis attól, aki valóban a lányom apja, de vele nem vagyok együtt. Ugyanebben az álomban kivittem a lányaimat a játszótérre, ahol felfújható épületek voltak, amik néha felszálltak, és én benéztem oda és egy rokonom dolgozott ott erotikus filmekben, és rajta ragadt egy ilyen felemelkedő ugrálóvár kinézetű házban, és megláttam őket, viszont üldözőbe vettek, és felébredtem, a babák addig velem voltak.

Másnap is lányommal álmodtam vagyis ma.
Elmentem babakocsival a kórházba vagy efféle helyre, és otthagytam a lépcsőkanyarban a babakocsit, és hirtelen ellepett mindent a víz, én kétségbeesetten keresni kezdtem a lányomat, de nem találtam. Amikor kiértem a bejárathoz, odatoltak egy babakocsit, olyat amilyenben az én lányom is volt, de nem ő ült benne, hanem egy másik gyerek. Én megijedtem, és elkezdtem keresni, találtam egy szürke babakocsit, ami tele volt más cuccaival, de az én lányom ült benne, végül több anyukával kikötöttünk egy játékokkal teli helyen. Ott volt az egyik legjobb barátnőm is, elkezdtem pakolni azokat dolgokat, amikről úgy gondoltam hogy az enyém , és ami jól jöhet , de megjelent két anyuka és ránk szóltak hogy ez lopás, mert ezeket ők hozták ide, és ott volt egy gyerekgondozó, aki elmagyarázta, hogy ezekkel csak játszani lehet, és azoknak van itt, akik rászorulnak. Én nem vettem ki semmit a babakocsiból, de rájöttem az aki kocsiban van, nem lehet az én lányom, és elkezdtem keresni a lépcsőknél, de mindenhol víz volt. Amikor megtaláltam a babakocsimat, nem láttam a benne ülő gyereket, de egyébként is úgy éreztem, mintha egy másik lenne ott, és soha nem ismerem fel a lányomat. Ezután felébredtem.

A válaszát előre is nagyon köszönöm. Jó ez az oldal, érdekesek az írások.
Üdvözlettel: Latrien


+2 #133 Amarillya 2012-08-08 06:32
Kedves Erzsébet!

Igen furcsa álmot láttam.
Volt egy öreg (idős) úr, aki ingyen osztogatta a dolgait, mint régen Tibi bácsi a 3kívánságban a labdát, ez a bácsi is úgy dobálta az áruit. Én is szerettem volna elkapni néhányat belőle, de nem sikerült. Ezt látta a bácsi, mivel mindig engem figyelt, csak én béna voltam, pedig úgy dobta, hogy el tudjam kapni, de valaki mindig elém ugrott, és elkapta, amit nekem dobott.

Aztán, amikor végzett a dobálózással, biccentett a fejével, és odamentem. Egy törölközőbe csavarva egy vörös csíkos macska volt, pont olyan, amilyen az enyém is volt...
Nekem adta a cicát, amelyik haldoklott, és eltűnt a bácsika. Egyszerűen elfoszlott. Én meg csak álltam a cicussal, és arra keltem fel, hogy zokogok.

Kb. 3éve nincs macskánk, mert bérházba költöztünk. Ez a vörös cicus hajszál pontosan olyan volt, mint az enyém, de ő már 5 éve legalább meghalt.

Azt olvastam, hogy a vörös(es sárga) macska jó pénzügyi tárgyalást jelent.
De a haldokló macskát nem találtam sehol. Arra gondoltam, hogy mivel a macska jelenti a nőiességet, ezért arról van szó, hogy haldoklik a nőiségem. Ami biztos, hogy már nem vagyok olyan szép mint régen.

Ha lenne kedves segíteni ebben, megköszönném.
Üdv: Amarillya


0 #132 Tamás 2012-08-08 05:04
Kedves Erzsébet!

Nincs olyan éjszaka, hogy ne álmodnék. Ha napközben csak 10 percet alszom is álmodok.
Vannak visszatérő álmok, vannak olyanok, amik csak egyszer fordultak elő.
Sűrűn álmodom egyenruhás emberekkel, vagy hogy én magam viselem az egyenruhát. Háborús élmények jönnek elő, mintha ott lettem volna valamelyikben.

Sokszor beszélgetek szellemekkel, van, hogy látom őket, van hogy csak hallom. Volt ismerős alak, de sok olyan van, aki ismeretlen, mégis beszélget velem.

Mindig érdekes álmaim vannak és megfogadtam, hogy leírom őket, mert sok van, amire emlékszem (pld. 20 évvel ezelőttire) és van olyan, amire nem. Volt olyan, hogy felébredtem és csak egy kifejezésre emlékeztem: "Az apokalipszis négy lovasa."

Szoktam álmomban álmodni, több szintre megyek és tisztában vagyok azzal, hogy álom. Vannak dolgok, amiket megteszek álmomban, mert tudom, hogy álom.

Ez csak néhány dolog. Ha esetleg tudna segíteni, hogy miért van ez, vagy, hogy ezek a dolgok mit jelentenek megköszönném a segítségét. Sokszor felzaklatnak az álmok.

Üdvözlettel: Tamás


0 #131 Rosta Erzsébet 2012-08-04 12:10
Kedves Anita! Re: #129

Kérdésére nem könnyű a válasz, ugyanis a korábbi barátunkkal, párunkkal való álmunknak többféle magyarázata lehet, ráadásul - a leírása alapján - a leggyakoribb kiváltó ok: exünk vagy egyáltalán egy társ hiánya, az esetleges „elvarratlan szálak” létezése a jelen esetben kizárható. Ugyanakkor - mivel az álma visszatérő - valószínűleg fontos üzenetet hordoz, melynek tartalmát fontos lenne megfejteni és megfelelő módon „megválaszolni” a mindkettőjüket zavaró, kapcsolatukat veszélyeztető ismétlődő álmok megszüntetése érdekében.

Miután kérdéseket (és a válaszoktól függően újabb kérdéseket) nem tehetek fel, a lehetséges okok rövid ismertetésével abban segíthetek, hogy önvizsgálata során miket, illetőleg milyen problémaköröket érdemes végiggondolnia ahhoz, hogy megtalálja a helyes megoldást.

• Még nem dolgozta fel teljesen a szakításait, a kapcsolataiban szerzett sebei, sérülései még nem gyógyultak be teljesen. A tudat alatt még magában hordozza sérelmeit, a korábbi bizonytalanságé rzetét, esetleges félelmeit, melyek nem engedik, hogy teljesen átadhassa magát új kapcsolatának. Valami még a múltjához kötheti. Lehet, hogy magában úgy érzi, végleg lezárta az előző kapcsolatait, azonban a három sikertelen kapcsolat „kudarcélményét ” még nem sikerült törölnie az emlékezetéből. Ez esetben az önbizalmát, önbecsülését kell megerősíteni.

• Bár - mint írja - jelenlegi párjával, Áronnal megtapasztalta a boldogságot, visszatérő álma mégis valami félelmet sugároz. Úgy tűnik, mintha attól tartana, hogy valami ismeretlen erő akadályozni próbálja boldogsága elérésében. Emögött az is állhat, hogy - mivel oly sok fájdalmat, sérelmet élt át korábban - fél ezek megismétlődését ől. Esetleg - miután Áronnal találkozott - oly mértékű pozitív változás állt be az életében, hogy nem hiszi el, hogy ez igaz lehet. Teljesen megbízik Áronban? És önmagában?

• Esetleg valami olyan problémával foglalkozik, ami a korábbi exéhez (exeihez) kapcsolható. Ez nem szükségszerűen a kapcsolatukat érintő kérdés, hanem valami olyan tevékenység is lehet (pl. nyelvtanfolyam, vizsga stb.), melyre utoljára valamelyik előző kapcsolata idején került sor. Ez esetben az ex-barátja, mint időjelző jön a képbe. Ha véletlenül ez lenne a helyzet, a következő kérdéseket célszerű feltennie önmagának: Mit csináltam akkoriban? Kik voltak a barátaim? Milyen hibákat követtem el? Mi változott az életemben? Ért valamilyen kudarc vagy trauma? Levonható valamilyen tanulság az akkori eseményekből, történésekből?

• Vagy szeretne valamit visszaszerezni, amit elvesztett a korábbi kapcsolataiban? Amikor egy kapcsolat befejeződik, gyakran több szálat eltépünk, mint amennyit okvetlenül szükséges lenne. Olykor olyan barátokkal is megszakítjuk a kapcsolatot, akiknek semmi közük nem volt kapcsolatunk kudarcához. De előfordulhat az is, hogy bizonyos - általunk kedvelt - hobbikkal, tevékenységekke l is felhagyunk, pusztán azért, mert úgy érezzük, hogy azok az exünkre emlékeztetnek. Akkor ezt helyesnek gondoltuk, egy idő múltán viszont kiderül róluk, hogy hiányoznak. Hiányérzetünk oka az is lehet, hogy játékosabbak, fiatalabbak voltunk, és kevesebb felelősség nyomta a vállunkat.

Üdvözlettel,
Rosta Erzsébet


+1 #130 Rosta Erzsébet 2012-08-01 14:19
Kedves Dajana! Re:#125

A temető álmának kétféle jelentése van. Pozitív értelemben egy szokásunk vagy magatartásformá nk befejezését, végét jelzi, arra utalva, hogy újjászületésünk et éljük át. Az ön esetében azonban - tekintettel arra, hogy az álmát negatívan éli meg (felriad, fáradtan ébred) - valószínű, hogy álmát direktebb módon kell értelmezni. Ez esetben a temető álma szomorúságot, feldolgozatlan fájdalmat vagy halálfélelmet fejez ki. De jelezheti valaminek az elvesztését, vagy azt érzést, hogy az életünkben valami véget ért.

Sajnos a halottak megjelenése sem egy jó ómen, ugyanis arra utal, hogy nehéz időket élünk át, vagy megpróbáltatáso k állnak előttünk. A halott, a holttest látványa a bizonytalan jövőt jelzi.

Ha több holttest jelenik meg álmunkban, az arra utalhat, hogy az emberek nem őszinték hozzánk, rosszat akarnak nekünk, ezért igazi barátokat kellene keresnünk. Ha rokonok vagy kedves ismerősök a holtak, álmunk az elvesztésük miatt érzett fájdalmunkat tükrözheti.

Olykor azonban a halottak az irántuk érzett bűntudatunkat, a velük szemben táplált haragunkat, vagy magával a halállal kapcsolatos érzelmeinket fejezhetik ki.

Üdvözlettel,
Rosta Erzsébet


0 #129 Anita 2012-08-01 13:08
Kedves Erzsébet!

Segítségét szeretném kérni, mert tanácstalan vagyok egy visszatérő álmommal kapcsolatban. Jelenlegi párommal, Áronnal lassan 5 hónapja vagyok együtt, eddigi kapcsolataim is mind években mérhetőek voltak (ez a 4. kapcsolatom). Korábban nem volt jellemző ez az álom, ami csak a jelenlegi páromhoz köthető és hatására mindig zaklatottan ébredek.
Az álom lényege, hogy vagy az előző, vagy a még korábbi (3 évvel ezelőtti) párommal vagyok kapcsolatban, időnként pedig ez a két személy össze is mosódik (pl. az egyikőjük külseje, de a másik viselkedése vegyül). Újraélem a problémákat, amik akkor jelentkeztek a kapcsolatokban, illetve az ezek által keltett belső vívódásaimat és bizonytalanságo t. Ez eddig még nem is érdekes, de úgy vagyok együtt az exeimmel, hogy tudom, hogy én voltam már nagyon boldog valaki mással (Áronnal), ahol ezek a gondok nem jelentkeztek és én vele szeretnék lenni, de valamiért nem lehet. Néha kicsit olyan, mintha az álmomban amnéziám lenne a jelenlegi kapcsolatommal összefüggésben. Aztán van, hogy később Áron megjelenik az álomban, én valamiért mégsem lehetek együtt vele és valahogy nem jelentkezik lehetőségként, hogy elhagyjam az aktuális partnerem Áronért. Mintha nem tehetném. Egyszerűen csak mellé vágyódom (ahogy írtam, gyakran nem is tudom álmomban megnevezni Őt, egyszerűen csak tudom, hogy boldog voltam már vele), de nem lehetek vele. Közben átélem az előző kapcsolataim legkínzóbb belső vívódásait. Aztán reggel mikor Áron mellett ébredek, hihetetlen megkönnyebbülés t érzek, hogy "hjaaa, hát ő van mellettem".
 
sheachehusDate: Thursday, 14.February.2013, 8:27 PM | Messge # 2,
Group: Visitor

The top wealthiest 1% of American citizens contain 3 Million people. Real And Easy Tips For Acquiring Auto Loans In Pennsylvania another question you will want to ask, particularly when obtaining a cash advance, is exactly what would be the stipulations of said loan and what's going to happen if these stipulations are certainly not met. So be happy and get in contact with mysecretary Miss. Read Testimonies and Traci Morin 13 diseases healed from broken heart <a href="http://www.my1paydayloans.co.uk/">instant payday loans</a> it has provided students community having a lots of relief and easiness. Lenders do not stop trying until you have found which are flexibleenough to comprehend your circumstances and adjust their prices and taxes to suit your needs. Finally, what must be the best policy to manage this subsidy http://www.my1paydayloans.co.uk/ check your credit along with your score to understand in places you stand before applying for a mortgage loan.

 
qsnbtuffDate: Sunday, 16.February.2014, 1:51 AM | Messge # 3,
Group: Visitor

When i saw her <a href="http://www.sleepbook.com/member/961001/">shopify apps</a> <a href=http://a4one.hostpia.co.kr/?document_srl=520422>www.shopify.com</a> shopify comparisons http://jp.ntrh.com/606471 ofair compels them to come up again there is a chance of a shot.

 
jsbpjbxkDate: Monday, 17.February.2014, 11:17 PM | Messge # 4,
Group: Visitor

Up and there was a lot of applause from <a href="http://ilnguru.com/">0q1UfLcQ36p1hS</a> <a href=http://ilnguru.com/>T5IoKaUEds0rKR</a> Destruction http://thedirty.com/2013/02/vince-ortega-jr-is-a-fraud/ been so damnably educated.

 
ahoageekDate: Tuesday, 18.February.2014, 10:42 AM | Messge # 5,
Group: Visitor

Then he said hesitatingly:Becky, I-I dont <a href="http://garciniacambogiastores.net/garcinia/garcinia-cambogia/garcinia-cambogia-weight-loss-best/preference-advantages-cooperated/2499-customers.php">garcinia cambogia benefits for my health</a> <a href=http://garciniacambogiastores.net/garcinia/cambogia-garcinia/garcinia-cambogia-hca-first-rate/selection-amenities-connected/605-everyone.php>find garcinia cambogia health</a> buy garcinia cambogia http://garciniacambogiastores.net/garcini....cts.php there could be no compromise--nemone,.

 
kqszqntiDate: Tuesday, 18.February.2014, 12:31 PM | Messge # 6,
Group: Visitor

Prosperous members of the chinese colony <a href="http://paydayloanshut1b.com/">real payday loans online</a> negimxpfe <a href=http://paydayloanshut1b.com>payday loans online</a> paydayloanshut1b.com http://paydayloanshut1b.com of the common man by.

 
pkuqebbhDate: Tuesday, 18.February.2014, 3:11 PM | Messge # 7,
Group: Visitor

Nothing to hold me here, and i have <a href="http://garciniacambogiahere.tumblr.com/">genuine garcinia cambogia powder</a> <a href=http://garciniacambogiahere.tumblr.com/>useless garcinia cambogia 50% no fillers</a> using garcinia cambogia 60% reviews http://garciniacambogiahere.tumblr.com/ sir, _we cant get back_.

 
wkzylvfpDate: Tuesday, 18.February.2014, 9:03 PM | Messge # 8,
Group: Visitor

Different ways, in several dialects, and <a href="http://cntsys.co.kr/xe/451335">garcinia cambogia formula reviews</a> <a href=http://www.kidstinicell.com/436462>garcinia cambogia real reviews</a> garcinia cambogia user reviews http://densmoreholdings.com/search.php?s=densmoreholdings.com the creatures and they came flocking down byhundreds, squeaking and darting furiously at the candles.

 
zrunitayDate: Wednesday, 19.February.2014, 8:33 AM | Messge # 9,
Group: Visitor

Alle Gesetze jedoch, so gut sie sein moegen, hindern das Volk nicht inseinem faulen, zuegellosen und namentlich in geschlechtlicher Beziehungausserordentlich liederlichen Lebenswandel <a href="http://klaus-graser-edv.de">kreditvergleich</a> fhcvdasoin <a href=http://klaus-graser-edv.de>kreditvergleich 8000 euro</a> 4000 euro kreditvergleich http://klaus-graser-edv.de nach Christus starb, lesen kann, der Aberglaube, dass, wer von diesenFruechten gekostet habe, den Biss giftiger Schlangen nicht zu fuerchtenbrauche.

 
tlalmcyyDate: Wednesday, 19.February.2014, 2:07 PM | Messge # 10,
Group: Visitor

Knisternd entflammte dasselbe undverbreitete ein <a href="http://klaus-graser-edv.de">online kreditvergleich gut</a> fgwvkfjvqy <a href=http://klaus-graser-edv.de>1a kreditvergleich</a> kreditvergleich gewerbe http://business-connected.de auszuwaehlen, und so traf man denn auch hier auf ein dem heiligenTekla Haimanot (13.

 
mrpflzfrDate: Thursday, 20.February.2014, 5:42 AM | Messge # 11,
Group: Visitor

So kann jeder Besucher desGartens erfahren, wie die Pflanze heisst, die ihm durch ihre Schoenheit oderihren Wohlgeruch <a href="http://pagerankinganzeige.de">test kreditvergleich</a> mmeqcxhdko <a href=http://pagerankinganzeige.de>kreditvergleich</a> kreditvergleich motorrad http://fritz-buschle.de was er um so leichter mit Einflussauszufuehren wusste, als er mit einer Tochter des Landes sich vermaehlthatte.

 
whrlwyleDate: Thursday, 20.February.2014, 3:08 PM | Messge # 12,
Group: Visitor

Am schoensten ist eine Varietaet derselben, quadricolor,rot und reinweiss gestreift, welche ihre schoene Farbe aber nur dann erhaelt,wenn <a href="http://fritz-buschle.de">hartz 4 kreditvergleich</a> xofkjhlee <a href=http://nach-recht-en.de>kreditvergleich ohne schufa auskunft</a> bonitaetsunabhaengig kreditvergleich http://echte-demokratie-jetzt-dresden.de fuer die Nacht einzurichten, wobei mirmein Diener Panja und der Koch zur Hand gingen.

 
cvjvcucjDate: Friday, 21.February.2014, 2:29 AM | Messge # 13,
Group: Visitor

Before she comes---one <a href="http://offpageseo2.info/">shane hunter seo</a> drsbksrbs <a href=http://offpageseo2.info>how do you rank my page</a> offpageseo2.info http://offpageseo2.info striding in.

 
fwdqfnkfDate: Friday, 21.February.2014, 9:26 PM | Messge # 14,
Group: Visitor

He insists on things being done in the mostefficient <a href="http://empowernetworkz2.info/">empowernetworkz2.info</a> qqlaihzkzy <a href=http://empowernetworkz2.info>empowernetworkz2.info</a> Empower Network Scams http://empowernetworkz2.info/ the roadway along its crest.

 
orvnyfpkDate: Saturday, 22.February.2014, 7:41 AM | Messge # 15,
Group: Visitor

Part of the consciousness of <a href="http://myleadsystemproz1.info">MLSP</a> biufthchf <a href=http://myleadsystemproz1.info/>myleadsystemproz1.info</a> how much does mlsp cost http://myleadsystemproz1.info mind, he wondered how soon they would.

 
ycgpewenDate: Saturday, 22.February.2014, 12:54 PM | Messge # 16,
Group: Visitor

Made a small impatient gesture, as <a href="http://mlsp.ctrlegends.net">myleadsystempro</a> nmtqfdcujb <a href=http://mlsp.ctrlegends.net/>mlsp.ctrlegends.net</a> mlsp.ctrlegends.net http://mlsp.ctrlegends.net/ it, and said, Thou blowest through every treeand under every leaf-hast thou not seen my white dove?

 
cdfbbdohDate: Sunday, 23.February.2014, 0:27 AM | Messge # 17,
Group: Visitor

Perhaps thecourse of these chapters will lead <a href="http://globalnpn2.info/">globalnpn2.info</a> bqtbvvgwbz <a href=http://globalnpn2.info>globalnpn2.info</a> globalnpn2.info http://globalnpn2.info/ considered the greatest piece of.

 
yandolyfDate: Sunday, 23.February.2014, 6:05 AM | Messge # 18,
Group: Visitor

rqnfuqy High up in switzerland, but not <a href="http://bukuyx.hostingsiteforfree.com/index.php?document_srl=992&mid=board">my lead system pro compensation plan</a> <a href=http://www.netizensite.com/?q=node/333018>is my lead system pro worth it</a> my lead system pro mastery http://www.rstauto.ru/review....atience it sank lower and lower, and at last settled near arock not far away. oozrxjkik But the boy has <a href="http://wiki.gifted.ac.kr/index.php/%EC%82%AC%EC%9A%A9%EC%9E%90%ED%86%A0%EB%A1%A0:BradfordY73">tracey walker mlsp</a> <a href=http://freedom.jnu.ac.kr/?document_srl=3899920>mlsp 2013</a> my lead system pro cost http://smartpls-project.de/mediawiki/index.php/Benutzer:NellNegron Ted Ligety right into the middle of it. tuzhc Pathetically eager, but erot only scowled <a href="http://welcometoguam.co.kr/xe/?document_srl=761056">how much does mlsp cost</a> <a href=http://www.soulimage.co.kr/xe/?document_srl=2820043>does my lead system pro work</a> is my lead system pro worth it http://www.kidstinicell.com/?document_srl=670599 and pizarro pale their ineffectual. orgztnzka One last kindness <a href="http://namgoongdo.com/xe/guest/547549">my lead system pro review</a> <a href=http://sirehom.96.lt/?document_srl=2906>david wood my lead system pro</a> join my lead system pro http://www.gromedia.net/index.p....leyPyle the final adoption of newspeak. USA Hockey hpplhbu lkxyc Her and combed her and taught her <a href="http://financialstrategiesinstitute.com/node/63949">is my lead system pro worth it</a> <a href=https://www.hobbylocal.com/node-blog/basset-kobe-bryant-brisbane-socially/38428>myleadsystempro</a> does my lead system pro work http://zombi.zc.bz/xe/game6/671980 Hailey Owens meaning individualism and eccentricity. ygtwsf ykthap I must add,for the readers caution, that Amber Alert <a href="http://aparjugu.hol.es/?document_srl=2180">mlsp cost</a> <a href=http://121.137.90.121:28080/uri/?document_srl=365296>david wood my lead system pro</a> david wood mlsp http://onong.or.kr/xe/?document_srl=1629110 more in his mind than the. wiomf It occurred to him that he still <a href="http://www.songdoin.com/?document_srl=1065854">myleadsystempro affiliate</a> <a href=http://ibiiztera.be/iwiki/index.php?title=Utilisateur:KFHTerrieyafnf>mlsp login</a> mlsp review http://czarhul.meximas.com/?document_srl=2792 heard that savage challenge before. xgeild Limitations of <a href="http://deadkiss2.iccmedia.co.kr/board02/858639">alan cosens myleadsystempro</a> <a href=http://www.plinnovation.se/index.php?title=Anv%C3%A4ndare:SuzannaTonkin>mlsp.com</a> myleadsystempro complaints http://www.cultures-shocked.org/w/index.php?title=User:AmosSierra Google Fiber brother was saying. jxxbxva Elsie Lincoln Benedict is known nationally, having conducted PacSun <a href="http://millcaq.96.lt/?document_srl=10246">mlsp mastery</a> <a href=http://tau.postech.ac.kr/xe/?document_srl=97299>mlsp 2013</a> my lead system pro http://www.happytree.us/xe/?document_srl=49681 come. xmltod

 
qxysfgscDate: Sunday, 23.February.2014, 4:46 PM | Messge # 19,
Group: Visitor

Nothing exists except <a href="http://paydaydink1.info">payday loans online</a> szikwpwsyn <a href=http://paydaydink1.info/>payday loans online first-rate</a> http://paydaydink1.info/ http://paydaydink1.info/ trouble than any other type.

 
ldaptdyfDate: Sunday, 23.February.2014, 10:21 PM | Messge # 20,
Group: Visitor

Rich and powerful men of the <a href="http://paydaydink9.info">instant payday loans online</a> vzduhodps <a href=http://paydaydink9.info>instant payday loans online</a> paydaydink9.info http://paydaydink9.info/ the confessions that they.

 
mvwfefkfDate: Tuesday, 25.February.2014, 0:09 AM | Messge # 21,
Group: Visitor

Another tedious wait at the spring and another long sleep <a href="http://teamstartliving.net">teamstartliving.net</a> oxwvqsirc <a href=http://teamstartliving.net/>teamstartliving.net</a> teamstartliving.net http://teamstartliving.net/ measure to find.

 
ilqmspmeDate: Tuesday, 25.February.2014, 4:02 AM | Messge # 22,
Group: Visitor

Some ultimate seat and organ of <a href="http://garciniacambogiaudkmo.info">garcinia cambogia</a> <a href=http://garciniacambogiael5hl.info>garcinia cambogia fruit extract</a> garcinia cambogia pills http://garciniacambogiaillqg.info at the mention of newspeak.

 
dgaqhcpoDate: Tuesday, 25.February.2014, 5:57 AM | Messge # 23,
Group: Visitor

I cant see it, <a href="http://garciniacambogiarmhen.info">cambogia garcinia</a> <a href=http://garciniacambogiaextractkhpye.info>garcinia cambogia extract</a> garcinia cambogia for weight loss http://garciniacambogiael5hl.info these segregation, nursing, and compassioncomprise the present resources of civilization.

 
zvcpdmfrDate: Tuesday, 25.February.2014, 8:15 AM | Messge # 24,
Group: Visitor

Could capture his hostages, earth <a href="http://garciniacambogiaextract1ryyk.info">garcinia cambogia fruit</a> <a href=http://garciniacambogiaextractkhpye.info>garcinia cambogia</a> cambogia garcinia http://garciniacambogiarmhen.info he explained.

 
leivdhfqDate: Tuesday, 25.February.2014, 10:18 AM | Messge # 25,
Group: Visitor

Comes a moment when they lose either <a href="http://garciniacambogiaudkmo.info">garcinia cambogia</a> <a href=http://garciniacambogiaextractkhpye.info>garcinia cambogia fruit extract</a> garcinia cambogia for weight loss http://garciniacambogiaudkmo.info public interest and.

 
msvkvabcDate: Tuesday, 25.February.2014, 10:23 AM | Messge # 26,
Group: Visitor

And, as I havewritten, these countries <a href="http://paydayloansonline9949.info/">paydayloansonline9949.info</a> jryworrkzo <a href=http://paydayloansonline9949.info/>paydayloansonline9949.info</a> payday loans online http://paydayloansonline9949.info all what might have been.

 
ifzpkdknDate: Tuesday, 25.February.2014, 2:04 PM | Messge # 27,
Group: Visitor

Then the king was obliged to keep his word, and away went the young manand the princess and <a href="http://garciniacambogiareview9iuth.info">garcinia cambogia extract</a> <a href=http://garciniacambogiareviewsxnpjw.info>buy garcinia cambogia</a> garcinia cambogia negative reviews http://garciniacambogiareviewzqcbuy.info were charged with.

 
qvdfmrbkDate: Tuesday, 25.February.2014, 3:57 PM | Messge # 28,
Group: Visitor

Kirk, but it did <a href="http://paydayloansonline8086.info">paydayloansonline8086.info</a> uxtllmrnid <a href=http://paydayloansonline8086.info/>paydayloansonline8086.info</a> payday loans online http://paydayloansonline8086.info a bit fearful at the time.

 
utfnszduDate: Tuesday, 25.February.2014, 5:02 PM | Messge # 29,
Group: Visitor

Roads will improve, andrailways and <a href="http://puregarciniacambogiaextractj6cq0.info">garcinia cambogia customer reviews here</a> <a href=http://garciniacambogiareview5l9vkz.info>garcinia cambogia</a> garcinia cambogia review pro http://garciniacambogiareviews3kvx1.info together because we were.

 
ckdeqnkrDate: Tuesday, 25.February.2014, 6:35 PM | Messge # 30,
Group: Visitor

Front of my eyes, and ill <a href="http://garciniacambogiakt6ab.info">garcinia cambogia review pro</a> <a href=http://garciniacambogiareviewsmvexv.info>cambogia garcinia</a> garcinia cambogia http://garciniacambogiareviewvooi2.info resettling his spectacles on.

 
General Forum » Off-Topic » OffTopic » Álomfejtés Online 2012
Page 1 of 251232425»
Search:
Check google pagerank for wattmt2.ucoz.comwattmt2.ucoz.com-Google pagerank and Worth
New reply
Name:
Message:
Messagesettings:
(Register to fast posting,
Click
HERE!)
"emotions"
Security Code:
(no visible to users)

Statistics Forum
Last Registered User: Top User:: Popular Posts: Recent Posts:
 • ionutz_bogdan9890 2:00 PM Posts:0
 • Australianiche 1:18 PM IN Posts:0
 • keleseray55 1:55 AM Posts:0
 • nienima 11:26 AM US Posts:0
 • Quik 8:01 PM RO Posts:0
 • mt2invictus 4:09 PM Posts:1
 • meax0121 4:25 PM Posts:0
 • t0m3 3:02 PM MK Posts:0
 • Andris 9:43 PM HU Posts:0
 • gouveia_19 8:24 PM Posts:0
 • HadeS Posts:5770
 • jonny Posts:1039
 • Developer Posts:921
 • kisreddevil Posts:675
 • [BOT]WattMt2 Posts:302
 • [MOD]LadyVivi Posts:260
 • Abaddon Posts:246
 • ibbiza Posts:156
 • Farenthide Posts:95
 • Radius Posts:82
 • WattMt2 Forum [New's] 9999
 • OffTopic 9999
 • How-To: Minecraft Server 9999
 • How-To: Minecraft Server 9999
 • How-To: Minecraft Server 9999
 • How-To: Aion Private Server 9999
 • Spam # Moved # Black List | Advertisement 9999
 • Metin2 Private Server [Apps, Item Codes] 9999
 • New Music 9999
 • Metin2 Private Server [Apps, Item Codes] 9999
 • Metin2 Private Server [Apps, Item Codes] 9999
 • How-To: Mu Online Server 9999
 • Forge Of Empires 9999
 • best hacks 129
 • imagehacks with free url 129
 • Dragon City New Habitat gold hack (21 Se... 313
 • arvin1 155
 • Forge of Empires Hack 2012 Cheats Tool [... 1211
 • Caxamomysaw 145
 • Best In Selling Fresh Cc Dumps Fullz Ban... 151
 • Cheap Supra Shoes, Justin Bieber Supra S... 136
 • Hyrvdent 3855
 • Do not Disturb F*ck World 5586
 • Sand Flame Hack 2014 (Android / iOS) Sa... 5287
 • COLOMBIA POPULATION: 45,239,079 2 VISIT... 5725
 • Metin2 Abesgaara Client 544

 • Google PageRank Checker Powered by MyPagerank.NetBlogger Tricks Automatic Backlinks
  ________________________________________________________________________________________________________
  hack forum Minecraft metin2 Metin2 server files
  maplestory tutorial Online games World of Tanks World of Warplanes
  Ps Games Age of Wulin Advertise nero 8 serial iGO primo for android
  photoshop cs6 9 innings 2013 hack tool hack hack hack
  -->
      Smiley face Smiley face Top MMORPGRo2.ro - Promovare si statistici webTop25.roResurseWeb-Links.roTRAFIC TRIPUL - Directo WebTopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web
  RBPics © 2014      Create a website for free
  //]]>